succesvol weekend voor stal meerzicht

De amazones van stal Meerzicht hebben erg hun best gedaan dit weekend, met maar liefs 21 winstpunten en 8 eerste prijzen was het

een zeer succesvol wedstrijd weekend!

Vrijdag was het Monique Kwant die met Bloyd in Houten is gestart, en met 2 dikke punten en een eerste prijs huiswaarts keerde.

Zaterdag waren het Jolanda de Kruijff en Patty van Klingelen, die naar Horse Paradise Stables in Aalsmeer waren geweest.  Die met maar liefs 9 punten en 2 eerste prijzen terug op stal kwamen!

Ook ik ben met 3 jonkies op wedstrijd geweest naar Sint Anthonis voor de Molenkonings jonge paarden competitie.

Ik had de 4 jarige High Fidelity (v. Tango) mee,  deze liep erg fijn na toch een hoop spanning wat er aan vooraf ging omdat Glendale (v. Ampere)

(de 5 jarige die ook mee was) het zo nodig vond om de trailer even te verbouwen. Omdat hij niet alleen achter wilde blijven toen ik  High Fidelity van de trailer haalde. Glendale vond het nodig zijn voorbenen over de voorstang te gooien, en in de voerbak van de trailer te gaan staan.

Dit tot 2 x aan toe toen heb ik besloten om hem uit de trailer te halen. Daar was gelukkig Leonie Kloos (die met haar paard Hissima die ik ook zou rijden) zo lief om met hem te gaan grazen, zodat ik gewoon met High Fidelity kon gaan rijden.  Die uiteindelijk eindigde op een 5e plek met 70 punten!

Toen was het de beurt aan Glendale om de  baan in te gaan,  hij liep best wel heel fijn na zijn rare capriolen. hij  wist de 5 jarige rubriek met 73 punten te

winnen.

Uiteindelijk heb ik Hissima (v.Belissimo) nog gereden, maar hebben we helaas niet kunnen laten beoordelen door de juryleden (oa Patrick vd Meer).

Doordat hij het allemaal iets te spannend vond. Dit kon ik hem ook echt niet kwalijk nemen, aangezien dit de eerste keer voor hem was dat hij mee op ander terrein was. Doordat er  best wel een hele hoop te zien was, dus besloten om te stoppen en op het voorterrein nog even verder te rijden tot hij ontspande wat uiteindelijk goed lukte. Dit was me het dagje wel!

Dan hebben we nog de zondag, hier stonden ook voor een aantal van stal wedstrijden in de planning

Naomi Theeboom ging met haar paard Finelly naar Nieuw Vennep en wist hier 3 punten en een eerste prijs in de wacht te slepen!

ook ging Michelle Douma met haar paard Zwingli naar Ouderkerk aan de Amstel,dit was voor haar de eerste keer in het Z, helaas door de spanning kwam ze net te kort om een punt in de wacht te slepen.

Ikzelf mocht ook weer met Blitz van Erica Poels aan de start komen in de Z1 en hij heeft goed zijn best gedaan, hij wist 2x eerst te worden en 5 punten in de wacht te slepen!

Dan hebben we ook nog Sumisha Lemmens die met haar paard Zip naar Nerderhorst den berg  is geweest en hier in de klasse ZZL een eerst plaats wist te veroveren en 2 punten!

leerling leonie kloos die ook vandaag in Ouderkerk is gestart met haar 2 paarden, wist in de z2 een 2e plaats en een nette punt en in het l2 2 eerste plaatsen en 4 punten in de wacht te slepen.

Ninja van der Eijk wist met haar knappe hengst een  mooie punt te scoren in de Z1!

ik denk dat we niet mogen klagen met zijn allen, ik zeg: ga vooral zo door dames en op naar de volgende wedstrijd!

 

Volgende week zondag 29 mei mag ik weer met Well Done  in Velsen Zuid de ring in. Hier verheug ik me nu alweer op!