Joyce & paarden

Dressuuramazone Joyce van Schaick (1984) rijdt al jaren in de subtop mee met haar paard Well Done Sollenburg. Well Done Sollenburg heeft Joyce gekocht toen hij 2,5 jaar was bij fokker Adri Zekveld. Ze heeft hem zelf opgeleid en getraind.

Binnen 5 jaar zijn Joyce en Well Done Solenburg dressuurwedstrijden gaan rijden in de subtop. Hoogtepunten in die periode waren het NK ZZ Licht, het NK Lichte Tour en meerdere internationale Lichte Tour wedstrijden, waaronder Frankrijk, Duitsland, Belgiƫ en Polen. Sinds 2014 rijden ze Grand Prix, nationaal, maar ook internationaal.

Joyce van Schaick is naast dressuuramazone ook eigenaresse van pension- en dressuurstal Stal Meerzicht in Abcoude. Hier is zij iedere dag bezig met dat wat ze het liefste doet: het opleiden en trainen van jonge paarden met als doel ze klaar te maken voor de wedstrijdsport. Vol passie, overgave, overtuiging, hard werken en heel veel geduld het hoogst haalbare uit de paarden te halen.

Naast het opleiden en trainen van dressuurpaarden heeft Joyce ook paarden in de verkoop. Ze is tevens gediplomeerd instructrice (Orun 3de fase) en bevoegd om dressuurtrainingen te geven op elk niveau.