Training & clinics

Joyce biedt bij Stal Meerzicht meerdere opties aan voor dressuurtrainingen.

Dressuurtraining op eigen paard

U heeft een eigen paard en u wilt onder goede begeleiding trainen en het dressuurniveau van u en uw paard een stapje hoger brengen, dan bent u bij Joyce aan het juiste adres. U kunt komen lessen met uw paard op Stal Meerzicht, maar als u het prettiger vindt om lekker thuis te trainen dan kan Joyce ook naar u toe komen.

Dressuurtrainen van uw eigen paard

Heeft u problemen met uw paard, of misschien wilt u hem of haar net een niveau hoger laten lopen? Dan kunt u uw paard door Joyce laten trainen: ze is oplossingsgericht, werkt met veel geduld en ze voelt de paarden uitstekend aan. Tevens kan Joyce uw paard ook uitbrengen op dressuurwedstrijden.

Dressuurtraining op een paard van Stal Meerzicht

Als u geen eigen paard heeft, maar toch serieus wilt trainen op een goed dressuurpaard dan biedt Stal Meerzicht die mogelijkheid. Joyce heeft een paar uitstekende dresuurpaarden waar ze lessen op geeft op verschillende niveaus.

Voor de kosten voor de lessen kunt u even contact opnemen.

Clinics

Om beter te worden moet je altijd blijven trainen. Om dat te stimuleren -en om dat leuk te houden- organiseert Stal Meerzicht regelmatig inspirerende clinics geven door diverse mensen die hun sporen echt wel hebben verdiend in de dressuursport. De clinics worden tijdig aangekondigd op de website.