Well Done Sollenburg

Ik heb Well Done gekocht toen hij 2,5 jaar oud was van zijn fokker Adri Zekveld. Well Done is een zeer werkwillig en eerlijk paard. Na jaren van heel hard trainen zijn we waar we graag willen zijn: De Grand Prix. Well Done is nog lang niet op zijn top -en ik ook niet- dus we blijven hard trainen om nog beter te worden en optimaal te kunnen presteren in de Grand Prix.

Erelijst Volgt

Glendale

Glendale staat sinds augustus 2015 op Stal Meerzicht. Het plan is om hem in alle rust op te leiden en te trainen om hem op het hoogst haalbare dressuur niveau te krijgen. Gezien het super werkwillige karakter van Glendale moet dit goed komen en het is een prachtig mooi en lief paard.

Erelijst Volgt

High Fidelity

High Fidelity staat sinds november 2015 op Stal Meerzicht. Deze 3-jarige ruin van Tango x Voice heeft Joyce samen met Team Amstelstreek gekocht. Dit talentvolle paard wordt in alle rust opgeleid en zal in het voorjaar verschijnen in de wedstrijdbaan in de Subli Cup.

Bloyd

Bloyd is een paard met een bijzonder verhaal. Januari 2014 kocht ik hem van een faillissement van een zorgboerderij. Bloyd zag er op zijn zachts gezegd niet al te best uit, maar ik zag er wel een uitdaging in om hem weer blij en gezond te krijgen. Halverwege 2015 kan ik zeggen dat dit zeer goed is gelukt. Bloyd is een prachtig mooi paard en hij heeft een gouden karakter. Daarnaast loopt hij ook heel aardig mee in de dressuur.

Guess

Guess is sinds september 2015 verkocht.

Eager

Eager is sinds april 2015 bij mij onder het zadel. Hij is een heel werkwillig en talentvol paard met een super uitstraling. Zeer binnenkort zullen Eager en ik de wedstrijdbaan betreden in de Z-klasse.

Erelijst Volgt

Joyce van Schaick

Dressuuramazone Joyce van Schaick (1984) rijdt al jaren in de subtop mee met haar paard Well Done Sollenburg. Well Done Sollenburg heeft Joyce gekocht toen hij 2,5 jaar was bij fokker Adri Zekveld. Ze heeft hem zelf opgeleid en getraind.

Binnen 5 jaar zijn Joyce en Well Done Solenburg dressuurwedstrijden gaan rijden in de subtop. Hoogtepunten in die periode waren het NK ZZ Licht, het NK Lichte Tour en meerdere internationale Lichte Tour wedstrijden, waaronder Frankrijk, Duitsland, België en Polen. Sinds 2014 rijden ze Grand Prix, nationaal, maar ook internationaal.

Joyce van Schaick is naast dressuuramazone ook eigenaresse van pension- en dressuurstal Stal Meerzicht in Abcoude. Hier is zij iedere dag bezig met dat wat ze het liefste doet: het opleiden en trainen van jonge paarden met als doel ze klaar te maken voor de wedstrijdsport. Vol passie, overgave, overtuiging, hard werken en heel veel geduld het hoogst haalbare uit de paarden te halen.

Naast het opleiden en trainen van dressuurpaarden heeft Joyce ook paarden in de verkoop. Ze is tevens gediplomeerd instructrice (Orun 3de fase) en bevoegd om dressuurtrainingen te geven op elk niveau.